Tu­le mu­kaan!

Sinä olet tervetullut mukaan toimintaamme!

Vasemmistoliiton toimintaan on helppo tulla mukaan. Voit osallistua monella tavalla ja juuri sen verran kuin itse haluat. Mukaan voit tulla myös ilman puolueen jäsenkirjaa. Vantaan Vasemmiston toiminta syntyy sen jäsenten yhteistyöstä. Valitse itsellesi sopiva ja iloa tuottava tapa toimia puolueessa.

1. Tule keskustelemaan

Järjestämme kaikille avoimia keskustelutilaisuuksia, joissa keskustelemme ajankohtaisista poliittisista aiheista. Mukana keskusteluissa on Vasemmistoliiton luottamushenkilöitä. Olemme myös mukana monissa Vantaalla järjestettävissä tapahtumissa. Tervetuloa mukaan juttelemaan luottamushenkilöidemme kanssa ja kertomaan ajatuksiasi.

Tu­le­vat ta­pah­tu­mam­me

2. Tule mukaan toimintaan

Tekemistä riittää kaikille ja voit tehdä juuri sen verran kuin itse haluat. Tekijöitä tarvitaan muun muassa tapahtumien järjestämiseen, tiedottamiseen, kannanottojen valmisteluun, markkinoilla ja katutapahtumissa näkymiseen, lehtien ja esitteiden jakamiseen, pullan leivontaan, kahvin keittoon ja moneen muuhun hommaan. Ota yhteyttä oman alueesi puolueosaston puheenjohtajaan ja kerro millaista toimintaa sinä haluaisit ja mitä haluaisit tehdä.

Puo­lueo­sas­to­jem­me yh­teys­tie­dot

3. Liity Vasemmistoliiton jäseneksi

Vasemmistoliitto on yhtä kuin sen jäsenet. Liittymällä puolueen jäseneksi voit vaikuttaa Vasemmistoliiton politiikkaan ja toimintaan Vantaalla, Uudellamaalla ja valtakunnallisesti.

Lii­ty Va­sem­mis­to­lii­ton jä­se­nek­si

4. Liity sähköpostilistalle

Jos olet vantaalainen Vasemmistoliiton jäsen, voit liittyä Vantaan Vasemmiston vasvantaa (at) googlegroups.com -sähköpostilistalle, jolta saat tietoa tapahtumista ja kokouksista. Voit liittyä sähköpostilistalle lähettämällä sähköpostia listan ylläpitäjälle: minttu.sillanpaa (at) gmail.com